Kezdőlap

 Angol érettségi

 Nyelvvizsga

 Kezdőknek

 Újrakezdőknek

 Társalgás

 Üzleti angol
 Céges képzés
 Külföldi munka
 Magunkról
 Elérhetőség
 Óradíjak

2330 Dunaharaszti, Soroksári út 32.

Tel: 70 594 - 1935 E-mail: lottestudio@invitel.hu

-Térkép-

Üzleti angol nyelv - Egyéni és kiscsoportos foglalkozások, angol nyelvvizsgára és angol nyelvű érettségire felkészítés, szakmai angol, angol társalgás, angol nyelvű szakmai és személyes dokumentumok fordítása.

 


Sok a félreértés az üzleti és szakmai angol nyelvoktatás körül. Mivel legtöbben a munka miatt szeretnének megtanulni angolul, így már az alapoktól üzleti angolt szeretnének tanulni.

Akik nem tanultak angolt eddig, azoknak előbb el kell sajátítaniuk az alapokat és megfelelő szókinccsel kell rendelkezniük. Az általunk leggyakrabban alkalmazott Oxford English For Careers programot a Elementary szint elsajátítása után, párhuzamosan oktatjuk.

 

 


Foglalkozásainkat egyéni felkészülési terv alapján és erre a célra szerkesztett tankönyvekből tanítjuk. László gyakorlott különböző ipari területeken, logisztikiban gépjármű értékesítésben és szerkezettanban. Évek óta sikeresek vagyunk felvételi vizsgára felkészítésben.

Felkészítés felvételi beszélgetésre - CV (resume) és Cover Letter írás - Általános irodai és üzleti társalgás - Kis- és nagykereskedelmi nyelvi fordulatok – Vendéglátóipar - Üzletkötés, ügyintézés - Problémák és konfliktusok kezelése – Logisztika – Flottakezelés - Gépjármű javítás és értékesítés - Építőipar, gépipar, szakoktatás - Zenei kifejezések - IT és média ipar - Nautical English, navigáció – Haditechnika – Vadászat - Túlélés, válság-kezelés - Népszerű tudomány – Gyógyászat - Általános természettudományos tárgyak

 

 Könyveladás

 Project English
 Pioneer
 Careers
 Result
 Express Series

 Traveller

 OUP interaktív

 Segédanyagok

 Gyakorlás

 Dictionary

Az oldalt a Lotte Stúdió Oktatási és Szolgáltatási Bt. gondozza. Tevékenységi körünkbe tartozik csoportos és egyéni angol nyelv tanítás, angol nyelvvizsgára való felkészítés, szakmai angol tanítása, angol érettségire vagy felvételire felkészítés, angol szakmai leírások. Dunaharasztiban és a Kisduna vonzáskörzetében szolgáltatunk a BILK Logisztikai központ szomszédságában. Észrevételeit a lottestudio@gmail.com címre küldje

++