Kezdőlap

 Angol érettségi

 Nyelvvizsga

 Kezdőknek

 Újrakezdőknek

 Társalgás

 Üzleti angol
 Céges képzés
 Külföldi munka
 Magunkról
 Elérhetőség
 Óradíjak

2330 Dunaharaszti, Soroksári út 32.

Tel: 70 594 - 1935 E-mail: lottestudio@invitel.hu

-Térkép-

Oxford English for Careers - Magánórák és kiscsoportos foglalkozások, angol nyelvvizsgára és érettségire felkészítés

Vonzáskörzetünk:

Budapest, BILK terminál, Alsónémedi, Apaj, Áporka, Csepel, Délegyháza, Dömsöd, Dunaharaszti, Dunavarsány,  Felsőpakony, Ferencváros (Bp.), Halásztelek,  Kiskunlacháza, Lórév, Majosháza, Makád, Pesterzsébet (Bp.), Ráckeve, Soroksár (Bp.), Szigetbecse, Szigetcsép, Szigethalom, Szigetszentmárton, Szigetszentmiklós, Szigetújfalu, Szigetcsép, Taksony, Tököl
 


Nagyon könnyen meghatározható az, hogy mit nevezünk üzleti angol nyelvnek, mert a határok világosan kirajzolódnak.

A vonal ott húzódik, amikor megjelennek a szakkifejezések és a tananyag hangsúlya áttolódik a szakmai felkészítés irányába. Ennek megfelelően az oktatási anyag is szakosodik a különböző munkaterületekre. Már nem egy általános szókincset tartalmazó könyvet használnak a tanulók, hanem mindenki a saját érdeklődési területének megfelelő szakmai szöveget tanulja.

Az Oxford English for Careers sorozat számos témát dolgozott ki azok számára, akik nemzetközi szinten kívánnak dolgozni.

   
Tanár szemszögből vizsgálva a könyveket, örömmel vesszük, hogy az anyag nem fordít hátat a nyelvtannak sem. Az olvasmányok kihasználják a lehetőséget arra, hogy a szaknyelv mellett tanítsák vagy éberen tartsák a nyelvhelyességet.

A beszédcentrikus oktatásnak is kiválló segítséget nyújt a bőséges hanganyag és a valós beszélgetési helyzetek

 

Ebből kifolyólag a Headway  vagy Pioneer Elementary könyv után jó választás az, ha valaki a szakmai érdeklődésének megfelelően ebben az irányban folytatja a tanulmányait.

 Könyveladás

 Project English
 Pioneer
 Careers
 Result
 Express Series

 Traveller

 OUP interaktív

 Segédanyagok

 Gyakorlás

 Dictionary

Az oldalt a Lotte Stúdió Oktatási és Szolgáltatási Bt. gondozza. Tevékenységi körünkbe tartozik csoportos és egyéni angol nyelv tanítás, angol nyelvvizsgára való felkészítés, szakmai angol tanítása, angol érettségire vagy felvételire felkészítés, angol szakmai leírások. Dunaharasztiban és a Kisduna vonzáskörzetében szolgáltatunk a BILK Logisztikai központ szomszédságában. Észrevételeit a lottestudio@gmail.com címre küldje

++