Kezdőlap

 Angol érettségi

 Nyelvvizsga

 Kezdőknek

 Újrakezdőknek

 Társalgás

 Üzleti angol
 Céges képzés
 Külföldi munka
 Magunkról
 Elérhetőség
 Óradíjak

2330 Dunaharaszti, Soroksári út 32.

Tel: 70 594 - 1935 E-mail: lottestudio@invitel.hu

-Térkép-

Angol nyelvvizsgára felkészítés - Egyéni és kiscsoportos foglalkozások, angol nyelvvizsgára és angol nyelvű érettségire felkészítés, szakmai angol, angol társalgás, angol nyelvű szakmai és személyes dokumentumok fordítása.


Stúdiónk megalakulása óta foglalkozik nyelvvizsgára való felkészítéssel. A leggyakrabban választott vizsgák a TELC, a Euroexam nemzetközi nyelvvizsgák, a BME, KITEX és a ZÖLD ÚT szakmai nyelvvizsga.Az Intermediate (B2) könyv elsajátítása után tanulóktól függően megkezdődhet a vizsgára való felkészülés.

Ez a nyelvi ismeret magabiztos tudást ad a köznyelvi helyzetek megértésében és a mindennapi angol kommunikációban, de a vizsgák letétele azonban külön felkészülést igényel.


A vizsgáztatók olyan nyelvi helyzeteket is teremtenek, amiket a köznyelv szinte soha. Sok a beugratós kérdés és az olyan feladat, ahol a helyes válasz megadása apró árnyalatnyi megfogalmazásokon is múlhat. Ezért szükséges a nyelvvizsgára felkészítő könyvekből, munkafüzetekből és számítógépes tesztekből álló felkészítő külön tanfolyam.

Vizsgára akkor javasoljuk a tanulóinkat, amikor a házi próba nyelvvizsgák írásbeli és szóbeli részén is sikerrel túljutottak. A vizsgadrukk és egyéb tényezők nehezítik a feladatot, így mi mindent elkövetünk azért, hogy olyan ismerettel vágjanak neki a vizsgának, amivel minden nehezítő körülmény ellenére is biztosan megfelelnek.

A vizsgára felkészítés egy hosszabb folyamat, melyben a tanulókat felkészítjük a vizsgákon előforduló valamennyi helyzetre.

 Könyveladás

 Project English
 Pioneer
 Careers
 Result
 Express Series

 Traveller

 OUP interaktív

 Segédanyagok

 Gyakorlás

 Dictionary

Az oldalt a Lotte Stúdió Oktatási és Szolgáltatási Bt. gondozza. Tevékenységi körünkbe tartozik csoportos és egyéni angol nyelv tanítás, angol nyelvvizsgára való felkészítés, szakmai angol tanítása, angol érettségire vagy felvételire felkészítés, angol szakmai leírások. Dunaharasztiban és a Kisduna vonzáskörzetében szolgáltatunk a BILK Logisztikai központ szomszédságában. Észrevételeit a lottestudio@gmail.com címre küldje

++