Felkészítés külföldi munkavállalásra

 
 

Kevés olyan honfitársunk van, aki még életében nem gondolt arra, hogy szerencsét próbál külföldön. Túl a népmesei szóhasználaton egy az emberi fajjal egyidős ösztön rejlik meg abban, hogy életünk során folyamatosan keressük annak a módját, hogy jobban és könnyebben éljünk. Ez gyakran csak a lakóhelyünk és az életstílusunk folyamatos változtatásával lehetséges.

Napjainkban itthon is, de a határokon túl is tapasztalható gazdasági átrendeződés, ami sokakat elbátortalanít a kiutazástól. Jogosan, hiszen nyelvtudás nélkül nehezen fognak boldogulni.

Bátorítani vagy elbátortalanítani senkit nem szeretnénk, így csak azt vállaljuk, hogy segítünk a nyelvi felkészülésben. 

Teljesen bevett szokás más országokban is, hogy egy időre megpróbálnak külföldön állást keresni a pályakezdő fiatalok és tapasztalt szakemberek egyaránt.

A mai munkavállalóknak nem kell örökre hátat fordítaniuk a hazájuknak. Aki tehát elszánta magát az utazásra, annak nem kell félnie attól, hogy örökre felégeti maga mögött a hidat.

 

Volt idő, amikor egy diplomás ember jobban járt a külföldi segédmunkával, mint az itthoni fizetésével. Ez ma már közel sincs így. Ennek megfelelően a külföldön munkát vállalók hozzáállása is megváltozott. Akármilyen áron már nem érdemes dolgozni.

Ma már nem jellemző az, hogy bármit elvállalnak a magyarok. Sőt! Komoly kutató munkát végeznek annak érdekében, hogy ne csak a jövedelem, de a kiadások oldalát is átlássák. Ebben a munkában tudunk jelentős segítséget adni azok számára, akik az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban vagy Írországban szeretnének elhelyezkedi.

Képzetlen munkaerőből mindenütt túlkínálat van. Csak az talál jól jövedelmező munkát, akinek keresett szakmája van és megfelelő nyelvtudása.

Külföldi munkalehetőségek (belépés) >>

Népszerű témák a munkavállalással kapcsolatban:

  • CV és Cover Letter (motivációs levél) szerkesztés
  • Állás interview-ra felkészítés
  • Engedélyek beszerzése
  • Nyugdíj, biztosítás, betegbiztosítás
  • Jogosítvány, forgalmi szabályok
  • Gépjármű regisztráció
  • Várható jövedelmek
  • Szokások
  • Szakmai angol és szleng

Image Bus Lane Contra Flow      Tram and access
only street

Külföldi munkavállalással kapcsolatos kérdéseikkel kérjük, forduljanak Lászlóhoz

(+36) 70 594 - 1935


Keresőben talált az oldalra? Látogassa meg a honlapunkat a saját navigációs rendszerében a www.lottestudio.hu címen.