Kezdőlap

 Angol érettségi

 Nyelvvizsga

 Kezdőknek

 Újrakezdőknek

 Társalgás

 Üzleti angol
 Céges képzés
 Külföldi munka
 Magunkról
 Elérhetőség
 Óradíjak

2330 Dunaharaszti, Soroksári út 32.

Tel: 70 594 - 1935 E-mail: lottestudio@gmail.com

-Térkép-

Külföldi munkavállalásra felkészítés: - CV /Cover Letter összeállítása, munka interview-ra felkészítés

    Vonzáskörzetünk:

Budapest, BILK terminál, Alsónémedi, Apaj, Áporka, Csepel, Délegyháza, Dömsöd, Dunaharaszti, Dunavarsány,  Felsőpakony, Ferencváros (Bp.), Halásztelek,  Kiskunlacháza, Lórév, Majosháza, Makád, Pesterzsébet (Bp.), Ráckeve, Soroksár (Bp.), Szigetbecse, Szigetcsép, Szigethalom, Szigetszentmárton, Szigetszentmiklós, Szigetújfalu, Szigetcsép, Taksony, Tököl
 


Kevés olyan honfitársunk van, aki még életében nem gondolt arra, hogy szerencsét próbál külföldön. Az emberi fajjal egyidős ösztön rejlik meg abban, hogy életünk során folyamatosan keressük annak a módját, hogy jobban és könnyebben éljünk. Ez gyakran csak a lakóhelyünk és az életstílusunk folyamatos változtatásával lehetséges.

Napjainkban itthon is, de a határokon túl is tapasztalható gazdasági átrendeződés, ami sokakat elbátortalanít a kiutazástól. Jogosan, hiszen nyelvtudás nélkül nehezen fognak boldogulni.

Teljesen bevett szokás más országokban is, hogy egy időre megpróbálnak külföldön állást keresni a pályakezdő fiatalok és tapasztalt szakemberek egyaránt.

 


A mai munkavállalóknak nem kell örökre hátat fordítaniuk a hazájuknak. Aki tehát elszánta magát az utazásra, annak nem kell félnie attól, hogy örökre felégeti maga mögött a hidat.  

Volt idő, amikor egy diplomás ember jobban járt a külföldi segédmunkával, mint az itthoni fizetésével. Ez ma már közel sincs így. Ennek megfelelően a külföldön munkát vállalók hozzáállása is megváltozott. Akármilyen áron már nem érdemes dolgozni. 

Ma már nem jellemző az, hogy bármit elvállalnak a magyarok. Sőt! Komoly kutató munkát végeznek annak érdekében, hogy ne csak a jövedelem, de a kiadások oldalát is átlássák. Ebben a munkában tudunk jelentős segítséget adni azok számára, akik az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban vagy Írországban szeretnének elhelyezkedi.

Képzetlen munkaerőből mindenütt túlkínálat van. Csak az talál jól jövedelmező munkát, akinek keresett szakmája van és megfelelő nyelvtudása.

 

 Könyveladás

 Project English
 Pioneer
 Careers
 Result
 Express Series

 Traveller

 OUP interaktív

 Segédanyagok

 Gyakorlás

 Dictionary

Az oldalt a Lotte Stúdió Oktatási és Szolgáltatási Bt. gondozza. Tevékenységi körünkbe tartozik csoportos és egyéni angol nyelv tanítás, angol nyelvvizsgára való felkészítés, szakmai angol tanítása, angol érettségire vagy felvételire felkészítés, angol szakmai leírások. Dunaharasztiban és a Kisduna vonzáskörzetében szolgáltatunk a BILK Logisztikai központ szomszédságában. Észrevételeit a lottestudio@gmail.com címre küldje

++