Kezdőlap

 Angol érettségi

 Nyelvvizsga

 Kezdőknek

 Újrakezdőknek

 Társalgás

 Üzleti angol
 Céges képzés
 Külföldi munka
 Magunkról
 Elérhetőség
 Óradíjak

2330 Dunaharaszti, Soroksári út 32.

Tel: 70 594 - 1935 E-mail: lottestudio@invitel.hu

-Térkép-

New Headway 3. kiadás - Magánórák és kiscsoportos foglalkozások, angol nyelvvizsgára és érettségire felkészítés

Vonzáskörzetünk:

Budapest, BILK terminál, Alsónémedi, Apaj, Áporka, Csepel, Délegyháza, Dömsöd, Dunaharaszti, Dunavarsány,  Felsőpakony, Ferencváros (Bp.), Halásztelek,  Kiskunlacháza, Lórév, Majosháza, Makád, Pesterzsébet (Bp.), Ráckeve, Soroksár (Bp.), Szigetbecse, Szigetcsép, Szigethalom, Szigetszentmárton, Szigetszentmiklós, Szigetújfalu, Szigetcsép, Taksony, Tököl
 

 

Már nem számít újdonságnak a Pioneer sorozat mostanában megjelent kiadása a könyvesboltokban. Az új tanévben ezt a tankönyv családot és a Full Blast programot ajánljuk középiskolás és felnőtt tanulóinknak.

Érdekes témák és életszerű helyzetek jellemzik a nagyszerű interaktív feladatokkal és vidám videókkal megkomponált anyagot. Minket tanárokat is magával ragad a fiatalos hangvétel és a gondosan átgondolt szakmai háttér.

Akik nem tanultak eddig angolt, azoknak a Beginner, azaz a "sárga" ajánljuk. Az Elementary, azaz "piros könyv" feltételezi, hogy már tisztában van a tanuló az alapvető igeidőkkel és nyelvtani szabályokkal. A középfokú nyelvvizsgára felkészítést a B2 könyv elvégzése után javasoljuk.

   

 Könyveladás

 Project English
 Pioneer
 Careers
 Result
 Express Series

 Traveller

 OUP interaktív

 Segédanyagok

 Gyakorlás

 Dictionary

Az oldalt a Lotte Stúdió Oktatási és Szolgáltatási Bt. gondozza. Tevékenységi körünkbe tartozik csoportos és egyéni angol nyelv tanítás, angol nyelvvizsgára való felkészítés, szakmai angol tanítása, angol érettségire vagy felvételire felkészítés, angol szakmai leírások. Dunaharasztiban és a Kisduna vonzáskörzetében szolgáltatunk a BILK Logisztikai központ szomszédságában. Észrevételeit a lottestudio@gmail.com címre küldje

++