Kezdőlap

 Angol érettségi

 Nyelvvizsga

 Kezdőknek

 Újrakezdőknek

 Társalgás

 Üzleti angol
 Céges képzés
 Külföldi munka
 Magunkról
 Elérhetőség
 Óradíjak

2330 Dunaharaszti, Soroksári út 32.

Tel: 70 594 - 1935 E-mail: lottestudio@invitel.hu

-Térkép-

Angol nyelvű társalgás - Egyéni és kiscsoportos foglalkozások, melyben az általános műveltség, napi események és az egyéni érdeklődés szabta keretben tartjuk elevenen a valaha elsajátított szókincset és új elemekkel gyarapítjuk.

 


Csak az tudja, hogy mennyi időt és energiát igényel egy idegen nyelv elsajátítása, aki már egyszer eljutott egy szintre. 

Ezért is érdemes gondot fordítani arra, hogy a megszerzett tudás elevenen megmaradjon az emlékezetünkben.

Arra semmi szükség nincs, hogy ugyanazzal az intenzitással foglalkozzunk a nyelvtanulással, mint annak idején. Mindössze az kell, hogy heti rendszerességgel adjunk lehetőséget arra, hogy mindennapi beszédhelyzetekben használjuk az angol nyelvet.

Szabadidőtől függően heti egy, de nem több mint két óra bőven elegendő arra, hogy a megszerzett tudás ne enyésszen el és emellett új szavakkal gyarapodjon a szókincs. A kifejezések halványodásával a nyelvtani szabályok is könnyen feledésbe merülnek. Nem árt ezzel is foglalkozni.

 


Unalmas és önkínzó beugratós tesztek helyett inkább átnézzük azokat a gyakori nyelvi helyzeteket, amikor az adott igeidők és egyéb szabályok alkalmazása elengedhetetlen.

Témaköröket tekintve mindig azt vesszük figyelembe, hogy milyen egyéni kíváncsiság vagy szakmai terület számíthat a legnagyobb érdeklődésre. Emellett a napi események, pop kultúra, utazás és életmód témájú beszélgetéseket használunk arra, hogy gazdagítsuk az ismert kifejezések és nyelvi fordulatok tárházát.

 

 Könyveladás

 Project English
 Pioneer
 Careers
 Result
 Express Series

 Traveller

 OUP interaktív

 Segédanyagok

 Gyakorlás

 Dictionary

Az oldalt a Lotte Stúdió Oktatási és Szolgáltatási Bt. gondozza. Tevékenységi körünkbe tartozik csoportos és egyéni angol nyelv tanítás, angol nyelvvizsgára való felkészítés, szakmai angol tanítása, angol érettségire vagy felvételire felkészítés, angol szakmai leírások. Dunaharasztiban és a Kisduna vonzáskörzetében szolgáltatunk a BILK Logisztikai központ szomszédságában. Észrevételeit a lottestudio@gmail.com címre küldje

++