Újrakezdő tanfolyamok - Angol nyelv - English Courses

 
 

Az egyszerű eset az, amikor valaki befejez egy szintet és hamarosan ott folytatja, ahol azt abbahagyta.

Külön szerencse az, amikor a Headway program egyik szintje után belekezdhetünk a következő szintbe vagy folytathatjuk a szakirányú anyag elsajátításával.

 Eaton Canyon - Pasadena - CA

Az esetek nagyobbik részében a tanulás félbeszakadását nehéz ott folytatni, ahol az abbamaradt. Az ilyen újrakezdés egyaránt a legnehezebb feladat a tanuló és a tanár számára is. Függetlenül a kiváltó okoktól, a visszatérés sok problémát hozhat magával.

Stúdiónk megalakulása óta sikerrel vezeti vissza tanulóit a valamikor megkezdett útra. Mi nagyon figyelünk arra, hogy alaposan felmérjük azt a tudás szintet, ami megmaradt a megszakítás óta, majd átismételjük azt a tudásanyagot, aminek valamikor birtokában volt a tanuló.

Az ismétlések során különös figyelmet szentelünk arra, hogy az ismeretek megfeleljenek a mai követelmény szintnek és később biztos alapokon indulhassunk tovább. Az idegen nyelvű kommunikációval támasztott igények alapvetően megváltoztak.

   
   Lotte Stúdió - Dunaharaszti  

 

Ma már nem elég az, ha valaki meglobogtatja a nyelvvizsga papírjait ahhoz, hogy nyelvpótlékot kapjon. Hovatovább, maga a nyelvpótlék is szinte feledésbe merült. Helyette az idegen nyelv ismerete alapvető követelményévé vált egy jól jövedelmező munkakör betöltésének.

A közös munka egy ingyenes szintfelmérő beszélgetéssel kezdődik, ahol lehetőség van a tanár és a felhasznált oktatási módszerek megismerésére. Már ezen a foglalkozáson sor kerül tesztekre, ami alapján megtervezhetők a felzárkóztatási program további lépései.

 László tanterme - Lotte Stúdió

 

Sokat segíthet az, ha erre az alkalomra bemutatják az eddig használt könyveiket, munkafüzeteiket. Leggyakrabban befejezzük az ismétlést a régi tematika szerint, majd az esetek többségében áttérünk a megfelelő Headway programra.

Ilyen jellegű foglalkozásokat csak egyénileg lehet elvégezni, de az is jól bevált gyakorlat, hogy a felzárkóztatott újrakezdő csatlakozik egy csoporthoz.

Esetleges korábbi kudarc élményei ne tartsák vissza attól, hogy nekifogjon újból az angol nyelvnek.

Ha egyénileg tanul sokkal kevesebb óraszámmal is folyamatosan tud haladni.

Kérjük  hívják Lászlót a
70 594 - 1935 számon.
 
 Sierra Madre Mountains - CA

Keresőben talált az oldalra? Látogassa meg a honlapunkat a saját navigációs rendszerében a www.lottestudio.hu címen.