Kezdőlap

 Angol érettségi

 Nyelvvizsga

 Kezdőknek

 Újrakezdőknek

 Társalgás

 Üzleti angol
 Céges képzés
 Külföldi munka
 Magunkról
 Elérhetőség
 Óradíjak

2330 Dunaharaszti, Soroksári út 32.

Tel: 70 594 - 1935 E-mail: lottestudio@invitel.hu

-Térkép-

Angol nyelvű újrakezdő tanfolyamok - Egyéni és kiscsoportos foglalkozások, angol nyelvvizsgára és angol nyelvű érettségire felkészítés, szakmai angol, angol társalgás, angol nyelvű szakmai és személyes dokumentumok fordítása.

 

 

Az esetek nagyobbik részében a tanulást nehéz ott folytatni, ahol az abbamaradt. Az ilyen újrakezdés egyaránt a legnehezebb feladat a tanuló és a tanár számára is. Függetlenül a kiváltó okoktól, a visszatérés sok problémát hozhat magával.

Stúdiónk megalakulása óta sikerrel vezeti vissza tanulóit a valamikor megkezdett útra. Mi nagyon figyelünk arra, hogy alaposan felmérjük azt a tudás szintet, ami megmaradt a megszakítás óta, majd átismételjük azt a tudásanyagot, aminek valamikor birtokában volt a tanuló.

 

 

A közös munka egy ingyenes szintfelmérő beszélgetéssel kezdődik, ahol lehetőség van a tanár és a felhasznált oktatási módszerek megismerésére. Már ezen a foglalkozáson sor kerül tesztekre, ami alapján megtervezhetők a felzárkóztatási program további lépései.  

Esetleges korábbi kudarc élményei ne tartsák vissza attól, hogy nekifogjon újból az angol nyelvnek. Ha egyénileg tanul sokkal kevesebb óraszámmal is folyamatosan tud haladni.

 

 

 Könyveladás

 Project English
 Pioneer
 Careers
 Result
 Express Series

 Traveller

 OUP interaktív

 Segédanyagok

 Gyakorlás

 Dictionary

Az oldalt a Lotte Stúdió Oktatási és Szolgáltatási Bt. gondozza. Tevékenységi körünkbe tartozik csoportos és egyéni angol nyelv tanítás, angol nyelvvizsgára való felkészítés, szakmai angol tanítása, angol érettségire vagy felvételire felkészítés, angol szakmai leírások. Dunaharasztiban és a Kisduna vonzáskörzetében szolgáltatunk a BILK Logisztikai központ szomszédságában. Észrevételeit a lottestudio@gmail.com címre küldje

++