Kezdőlap

 Angol érettségi

 Nyelvvizsga

 Kezdőknek

 Újrakezdőknek

 Társalgás

 Üzleti angol
 Céges képzés
 Külföldi munka
 Magunkról
 Elérhetőség
 Óradíjak

2330 Dunaharaszti, Soroksári út 32.

Tel: 70 594 - 1935 E-mail: lottestudio@gmail.com

-Térkép-

Angol nyelv kezdőknek - Magánórák és kiscsoportos foglalkozások iskoláskorú és felnőtt kezdőknek. Tanfolyamainkon leginkább az Oxford University Press által kiadott Project English és a Headway oktatási anyagait használjuk fel.

 

Egy nyelv elsajátítása alapjában véve ugyanazt a feladatot jelenti a gyermekeknek is, mint a felnőtteknek.

Ezzel együtt az oktatás megszervezése teljesen más hozzáállást igényel.

Elterjedt az a félreértés, hogy a felnőttek könnyen emésztik meg az unalmasan és szárazon tárgyalt anyagot, ezért a nyelvoktatás során a nyakukba lehet zúdítani. Ez koránt sincs így.

A felnőtteket ugyanúgy meg kell nyerni, mint a gyerekeket. Ha az olvasmányok, hanganyagok témája nem áll közel a hallgatókhoz, akkor a kedvüket könnyen elveszhetik.

 

Felnőtteket mi a Pioneer program anyagaival tanítjuk. Kezdőkkel a Beginner szinten kezdünk. Ezt azért érezzük fontosnak külön kiemelni, mert mi azt tapasztaltuk, hogy sokan az Elementary könyvvel kezdik, ami már feltételezi azt, hogy a tanulók járatosak az angol nyelv alapvető nyelvtani szabályaiban.

 
 
 

Mi betartjuk a fokozatokat. Ezt az oktatási programot az MM Publicatiomn alaposan átgondolta és sikerre vitte a világ minden táján. Mi úgy véljük, hogy nem szabad kihagyni a lépéseket. Az első szint tanítja meg az alapvető igeidőket.

Akik teljesítik az A1 szintet, azok elegendő ismeretet sajátítanak el ahhoz, hogy egy egyszerű külföldi munkavállalás során megállják a helyüket.

 

 Könyveladás

 Project English
 Pioneer
 Careers
 Result
 Express Series

 Traveller

 OUP interaktív

 Segédanyagok

 Gyakorlás

 Dictionary

Az oldalt a Lotte Stúdió Oktatási és Szolgáltatási Bt. gondozza. Tevékenységi körünkbe tartozik csoportos és egyéni angol nyelv tanítás, angol nyelvvizsgára való felkészítés, szakmai angol tanítása, angol érettségire vagy felvételire felkészítés, angol szakmai leírások. Dunaharasztiban és a Kisduna vonzáskörzetében szolgáltatunk a BILK Logisztikai központ szomszédságában. Észrevételeit a lottestudio@gmail.com címre küldje

++