Kezdőlap

 Angol érettségi

 Nyelvvizsga

 Kezdőknek

 Újrakezdőknek

 Társalgás

 Üzleti angol
 Céges képzés
 Külföldi munka
 Magunkról
 Elérhetőség
 Óradíjak

2330 Dunaharaszti, Soroksári út 32.

Tel: 70 594 - 1935 E-mail: lottestudio@invitel.hu

-Térkép-

Angol nyelvű érettségire és emelt szintű érettségire felkészítés - Vonzáskörzetünkbe tartozó települések:
Budapest, BILK terminál, Alsónémedi, Apaj, Áporka, Csepel, Délegyháza, Dömsöd, Dunaharaszti, Dunavarsány,  Felsőpakony, Ferencváros (Bp.), Halásztelek,  Kiskunlacháza, Lórév, Majosháza, Makád, Pesterzsébet (Bp.), Ráckeve, Soroksár (Bp.), Szigetbecse, Szigetcsép, Szigethalom, Szigetszentmárton, Szigetszentmiklós, Szigetújfalu, Szigetcsép, Taksony, Tököl
 

Pár héttel az érettségi előtt általában izzani szokott a telefonunk. Sajnos sokan már túl későn gondolnak arra, hogy mennyire jól jönne a felvételinél egy jó angol osztályzat.

A felkészülést érdemes időben elkezdeni, mert az utolsó pillanatban csak nagyon nehezen lehet behozni a lemaradást. Ezzel együtt, jobb későn, mint soha.

 

A jó jegyek mindig abból születtek, hogy valaki már hónapokkal a vizsga előtt elkezdett rendszeresen tanulni. Az is egyre elterjedtebb, hogy az érettségi előtt már megszerzik a középfokó vizsgát a felvételi pontok miatt.

 
Felkészítő programunk ezért leginkább azokat célozza meg, akik szeretik és örömmel tanulják az angol nyelvet, annak elsajátításával komoly céljaik vannak, ami kihat a későbbi életükre.

A folyamatos írásos és szóbeli feladatok olyan gyakorlatot adnak diákjainknak, hogy az érettségi már nem jelent okot az izgalomra.

 
 A folyamatosan változó követelményekkel lépést tartunk és mindig alkalmazkodunk az adott év adta kihíváshoz.

Nehéz eligazodni a felvételi rendszerben és az érettségi követelmények is változnak. Kérdéseikre örömmel válaszolunk.

 Könyveladás

 Project English
 Pioneer
 Careers
 Result
 Express Series

 Traveller

 OUP interaktív

 Segédanyagok

 Gyakorlás

 Dictionary

Az oldalt a Lotte Stúdió Oktatási és Szolgáltatási Bt. gondozza. Tevékenységi körünkbe tartozik csoportos és egyéni angol nyelv tanítás, angol nyelvvizsgára való felkészítés, szakmai angol tanítása, angol érettségire vagy felvételire felkészítés, angol szakmai leírások. Dunaharasztiban és a Kisduna vonzáskörzetében szolgáltatunk a BILK Logisztikai központ szomszédságában. Észrevételeit a lottestudio@gmail.com címre küldje

++